logo

Klanten Reviews 

Jeroen en Inge (Driebergen)

April. 2020: Wij zijn nog elke dag heel gelukkig met het resultaat van de verbouwing die Steven bij ons verricht heeft. Onze benedenverdieping is totaal veranderd en is nu helemaal naar onze smaak. Steven heeft een vast groepje vakmensen om zich heen om te helpen met bepaalde onderdelen van de verbouwing, maar houdt zelf constant het overzicht. Daarnaast doet hij ook veel van de werkzaamheden zelf. Hij is heel goed bereikbaar bij vragen en reageert altijd snel. Fijn is ook dat hij alles na elke dag netjes achterlaat. Wij zijn heel blij dat we voor hem gekozen hebben en zouden hem aan iedereen aanraden!

 

Willemijn en Esther (Soest)

Jan. 2018: Steven heeft met zijn team een grote verbouwing van onze bovenverdieping ter hand genomen, inclusief een (onvoorziene) nieuwe draagconstructie. We hebben Steven leren kennen als iemand die heel betrouwbaar is, supersnel reageert en al zijn afspraken nakomt. Daarbij denkt hij mee, is hij creatief en inventief. Daardoor is hij een goede gesprekspartner geweest voor de architect, de constructeur en de bouwinspecteur van de gemeente. Verder is hij een prettige persoon om over de vloer te hebben. 

 

Ate en Marijke (Soest)

Febr. 2021: Twee jaar geleden alweer werden op ons dak zonnepanelen geplaatst. Halverwege de werkzaamheden zakte een monteur door de dakpannen. De onderliggende betimmering bleek verrot te zijn. De werkzaamheden werden afgebroken, tot een en ander hersteld zou zijn. Vervolgens Steven geappt: "help!" Steven kwam al snel kijken en heeft vervolgens (in overleg met ons) een plan gemaakt voor het herstel van het dak, waaraan een aantal constructie- en uitvoeringsfouten bleken te zijn. Om kort te gaan, waar nog geen zonnepanelen lagen (onderste helft dak) gingen alle pannen, de panlatten en de vochtwerende folie eraf. De folie en panlatten werden geheel vervangen, de pannen opnieuw, maar nu veel strakker tegen elkaar, gelegd en er werden extra ventilatie-pannen geplaatst. Langs de zijkant van het dak werd een nieuwe waterkering aangebracht waar ruimte voor was gekomen door het strakker leggen van de pannen. Ook de waterafvoer van de dakkapel werd sterk verbeterd. Steven werkte samen met een hem bekende dakdekker en een andere aannemer. Met z'n drieën, onder Stevens leiding, hebben ze de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Kostte ons wel veel koffie, cola en roze koeken, haha. Steven kan zowel zelf goed aan de slag, als de werkzaamheden organiseren en coördineren. Fijne vent om mee samen te werken! En nu, twee jaar later, kunnen we na een recente controle bevestigen dat ons dak sindsdien écht waterdicht is gebleven, wat voorheen niet het geval was!

 

Joey en Diana (Amersfoort)

Steven Heeft onze droom badkamer gerealiseerd. Iemand die alles tot in de puntjes perfect wilt afwerken. Hij denkt altijd met je mee en is vooral over alles eerlijk. En niet te vergeten een gezellig iemand om over de vloer te hebben!  Voor de volgende klus weten wij in ieder geval wie wij weer bellen!

 

Sjors en Janine (Den Dolder)

sept-dec. 2020: Uitbouw 4 meter, aanpassing badkamer en 2 dakkapellen. Op aanraden van een buurtgenoot met eenzelfde soort verbouwing contact opgenomen met Vanhaarlemtotaalbouw. Vanaf het eerste gesprek hadden we een goed gevoel over Steven en dat is eigenlijk altijd gebleven. Nadat we 3 aannemers over de vloer hadden gehad kwam hij met een gedetailleerde, transparante offerte en hadden we de indruk dat hij voor ons iets moois wilde gaan maken. Omdat onze wensen niet allemaal in het budget pasten konden we in overleg dingen zelf doen of zelf regelen. (En later sommige dingen tóch weer laten doen...) Steven is enthousiast, vriendelijk, werkt netjes, denkt mee en geeft advies, is heel flexibel, altijd bereikbaar en geeft snel antwoord op vragen. Hij heeft een leuk team om zich heen verzameld waarmee hij een mooi resultaat heeft neergezet. Ook al zijn wij nog steeds niet klaar met de afwerking, we zijn erg blij met het verloop van de verbouwing en ons nieuwe huis!

 

Van Haarlem Totaalbouw ▪ De Grutto 108 ▪ 3972 PD Driebergen ▪ 0615280228 ▪ BTW nummer NL001997386B27
Van Haarlem Totaalbouw KvK- nummer 69164673info@vanhaarlemtotaalbouw.nl Van Haarlem Totaalbouw Facebook Van Haarlem Totaalbouw