logo

Klanten Reviews 

Jeroen en Inge (Driebergen)

April. 2020: Wij zijn nog elke dag heel gelukkig met het resultaat van de verbouwing die Steven bij ons verricht heeft. Onze benedenverdieping is totaal veranderd en is nu helemaal naar onze smaak. Steven heeft een vast groepje vakmensen om zich heen om te helpen met bepaalde onderdelen van de verbouwing, maar houdt zelf constant het overzicht. Daarnaast doet hij ook veel van de werkzaamheden zelf. Hij is heel goed bereikbaar bij vragen en reageert altijd snel. Fijn is ook dat hij alles na elke dag netjes achterlaat. Wij zijn heel blij dat we voor hem gekozen hebben en zouden hem aan iedereen aanraden!

 

Willemijn en Esther (Soest)

Jan. 2018: Steven heeft met zijn team een grote verbouwing van onze bovenverdieping ter hand genomen, inclusief een (onvoorziene) nieuwe draagconstructie. We hebben Steven leren kennen als iemand die heel betrouwbaar is, supersnel reageert en al zijn afspraken nakomt. Daarbij denkt hij mee, is hij creatief en inventief. Daardoor is hij een goede gesprekspartner geweest voor de architect, de constructeur en de bouwinspecteur van de gemeente. Verder is hij een prettige persoon om over de vloer te hebben. 

 

Joey en Diana (Amersfoort)

Steven Heeft onze droom badkamer gerealiseerd. Iemand die alles tot in de puntjes perfect wilt afwerken. Hij denkt altijd met je mee en is vooral over alles eerlijk. En niet te vergeten een gezellig iemand om over de vloer te hebben!  Voor de volgende klus weten wij in ieder geval wie wij weer bellen!

 

Sjors en Janine (Den Dolder)

sept-dec. 2020: Uitbouw 4 meter, aanpassing badkamer en 2 dakkapellen. Op aanraden van een buurtgenoot met eenzelfde soort verbouwing contact opgenomen met Vanhaarlemtotaalbouw. Vanaf het eerste gesprek hadden we een goed gevoel over Steven en dat is eigenlijk altijd gebleven. Nadat we 3 aannemers over de vloer hadden gehad kwam hij met een gedetailleerde, transparante offerte en hadden we de indruk dat hij voor ons iets moois wilde gaan maken. Omdat onze wensen niet allemaal in het budget pasten konden we in overleg dingen zelf doen of zelf regelen. (En later sommige dingen tóch weer laten doen...) Steven is enthousiast, vriendelijk, werkt netjes, denkt mee en geeft advies, is heel flexibel, altijd bereikbaar en geeft snel antwoord op vragen. Hij heeft een leuk team om zich heen verzameld waarmee hij een mooi resultaat heeft neergezet. Ook al zijn wij nog steeds niet klaar met de afwerking, we zijn erg blij met het verloop van de verbouwing en ons nieuwe huis!

 

Frieda en Peter (Doorn)

wij hebben onze aanbouw laten plaatsen door totaalbouw en is ons super goed bevallen. Steven werkt netjes, komt zijn afspraken goed na en denkt met je mee over ideeen/oplossingen en levert kwaliteitswerk. de mensen die met hem werken zijn ook vakmensen. wij zouden totaalbouw zeker aanbevelen bij familie en kennissen. Steven ga zo door en bij de volgende klus komen we zeker weer bij je terug Groetjes Peter en Frieda 

 

Van Haarlem Totaalbouw ▪ De Grutto 108 ▪ 3972 PD Driebergen ▪ 0615280228 ▪ BTW nummer NL001997386B27
Van Haarlem Totaalbouw KvK- nummer 69164673info@vanhaarlemtotaalbouw.nl Van Haarlem Totaalbouw Facebook Van Haarlem Totaalbouw